Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P10 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P10. Als je het bestand wilt openen P10, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P10

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Certificate Request Format N/A

Wat is een bestand P10?

Een P10-bestand wordt gebruikt door programma's die public-key-cryptografie-verificatiemechanismen bevatten. Het bevat een verzoek, die de ontvangende entiteit vraagt, meestal een certificeringsinstantie (CA), om een ​​bestand digitaal te ondertekenen. P10-bestanden worden gemaakt met de standaard PKCS # 10 (Public-Key Cryptography Standards # 10).

P10-bestanden lijken op .CSR-bestanden.

Hoe een bestand openen P10?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P10 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P10 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P10 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P10 openen

Andere problemen met een bestand P10

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P10 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P10:

  • het gekozen bestand P10 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P10 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P10 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand