Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P12 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P12. Als je het bestand wilt openen P12, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P12

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PFX File (Personal Information Exchange) RSA Laboratories

Wat is een bestand P12?

Bestand met een digitaal certificaat dat PKCS # 12 (Public Key Cryptography Standard # 12) encryptie gebruikt. Wordt gebruikt als draagbaar formaat voor het overbrengen van persoonlijke privé sleutels of andere gevoelige informatie. Gebruikt door verschillende beveiligings- en encryptieprogramma's.

P12-toetsen opslaan een privé-sleutel die informatie kan versleutelen die alleen door de bijbehorende publieke sleutel kan worden gedecodeerd. Evenzo kan de door de publieke sleutel gecodeerde gegevens alleen door de privé-sleutel worden gedecodeerd. Dit helpt de bron van verzonden informatie te valideren.

Hoe een bestand openen P12?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P12 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P12 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P12 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P12 openen

Andere problemen met een bestand P12

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P12 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P12:

  • het gekozen bestand P12 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P12 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P12 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand