Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P2G Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P2G. Als je het bestand wilt openen P2G, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P2G

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CyberLink Power2Go Project Format CyberLink

Wat is een bestand P2G?

Disc image project gemaakt door Power2Go, een disc authoring en burning application. Opgeslagen in een XML-formaat en opslaan van cd-, dvd- of Blu-ray-schijfprojectinstellingen. Wordt gebruikt om audio-, video-, data- of gemengde modusschijven te maken.

Met P2G-bestanden kunnen gebruikers de projectinstellingen opslaan en het discproject op een later tijdstip bewerken. Ze kunnen worden gebruikt voor het genereren van discbeelden in het eigen formaat .P2I of in het standaard .ISO-formaat.

Hoe een bestand openen P2G?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P2G niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P2G lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P2G associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P2G openen

Andere problemen met een bestand P2G

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P2G bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P2G:

  • het gekozen bestand P2G is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P2G met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P2G bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand