Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P2I Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P2I. Als je het bestand wilt openen P2I, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P2I

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Power2Go Image Format CyberLink

Wat is een bestand P2I?

Disc image bestand gemaakt door Power2Go, een cd, dvd en Blu-ray disc burning applicatie. Bewaart de volledige inhoud van het doelschijfbeeld in een eigen formaat. Kan gebruikt worden voor het branden van meerdere schijven met dezelfde inhoud. Kan ook in de software worden gezocht.

Power2Go kan ook schijfafbeeldingen schrijven naar het .ISO-formaat.

Hoe een bestand openen P2I?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P2I niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P2I lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P2I associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P2I openen

Andere problemen met een bestand P2I

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P2I bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P2I:

  • het gekozen bestand P2I is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P2I met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P2I bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand