Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P2M Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P2M. Als je het bestand wilt openen P2M, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P2M

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PhotoWorks Appearance Format Dassault Systemes

Wat is een bestand P2M?

Bestand gemaakt door PhotoWorks, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van 2D- en 3D-afbeeldingen van SolidWorks CAD-modellen. Bevat een verschijning, dat is een set eigenschappen die bepalen hoe het oppervlak van een object wordt weergegeven.

P2M-bestanden kunnen specificaties voor verlichting, transparantie of bezinning opgeven. Zij kunnen ook texturen en herhaalbare patronen bevatten.

Voorstellingen worden gecategoriseerd als texturele, procedurele of hybride.

Hoe een bestand openen P2M?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P2M niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P2M lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P2M associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P2M openen

Andere problemen met een bestand P2M

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P2M bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P2M:

  • het gekozen bestand P2M is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P2M met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P2M bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand