Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P2P Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P2P. Als je het bestand wilt openen P2P, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P2P

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft FolderShare Format Microsoft

Wat is een bestand P2P?

Snelkoppeling naar een bestand dat wordt gebruikt door FolderShare, een Windows Live-computer synchronisatie service. Bevat een verwijzing naar een specifiek bestand en wordt gebruikt in plaats van het werkelijke bestand. Meestal gezien wanneer On Demand Sync actief is. Dubbelklikken op een P2P-bestand binnen FolderShare moet het werkelijke bestand naar uw computer downloaden.

De term "P2P" is ook kort voor "peer-to-peer", die betrekking heeft op programma's voor het delen van internet. De meeste P2P-programma's gebruiken geen bestandstype ".P2p".

Hoe een bestand openen P2P?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P2P niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P2P lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P2P associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P2P openen

Andere problemen met een bestand P2P

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P2P bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P2P:

  • het gekozen bestand P2P is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P2P met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P2P bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand