Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P2S Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P2S. Als je het bestand wilt openen P2S, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P2S

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PCSX2 Saved State PCSX2

Wat is een bestand P2S?

Bestand aangemaakt door PCSX2, een PlayStation 2 (PS2) emulator. Opslaan van een momentopname van de staat van de emulator tijdens het spelen van een spel. Laat spelers toe om een ​​emulerende toestand te laden en voort te gaan van de toestand precies zoals het was opgeslagen.

P2S-bestanden worden standaard opgeslagen in de directory PCSX2sstates, die vaak in de thuismap van de gebruiker staat. De bestandsnamen worden opgeslagen met een combinatie van een spelreeksnummer en een CRC-code, evenals een slotnummer. SLUS-12345_ (0D386A2) .00.P2s is een voorbeeld bestandsnaam, waar "SLUS-12345" het serienummer is, (0D386A2) is de CRC-code en "00" is het slotnummer.

De serienummervoorvoegsels (eG, "SLUS") geven de regio aan voor het vrijgeven van de game disc. Bijvoorbeeld, "SLUS" verwijst naar NTSC-US (US) releases, "SCUS" verwijst naar releases NTSC-U / C (US Plus Canada), "SLES" en "SCES" verwijzen naar PAL-E (Europe) en "SCPS", "SLPA", "SLPM" en "SLPS" verwijzen naar NTSC-J (Japan) releases.

Het P2S-formaat werd geïntroduceerd met PCSX2 versie 0.9.8. Deze staten zijn niet compatibel met oudere versies. Bovendien zijn oudere opslaanstaten, die geen bestandslengte gebruiken, compatibel met de 0.9.8 versie van PCSX2.

Hoe een bestand openen P2S?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P2S niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P2S lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P2S associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P2S openen

Andere problemen met een bestand P2S

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P2S bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P2S:

  • het gekozen bestand P2S is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P2S met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P2S bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand