Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P3. Als je het bestand wilt openen P3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle Primavera Project Planner Format Oracle

Wat is een bestand P3?

Project planning file gemaakt door Primavera P3, een project planning software vaak gebruikt voor bouwprojecten. Opslaan van taken, tijdlijn en middelen om een ​​project te voltooien. Hiermee kan de projectmanager de voortgang plannen en volgen.

Primavera P3 is ontwikkeld door Primavera Systems, die in 2006 door Oracle werd verworven. Primavera P6, de voortzetting van de Primavera software door Oracle, maakt gebruik van de .XER-extensie voor projecten. P3-projecten kunnen nog steeds geopend worden in Primavera P6 door File & Rarr te kiezen. Import vanuit het toepassingsmenu.

Oracle stopte ondersteuning voor Primavera P3 op 31 december 2010.

Hoe een bestand openen P3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P3 openen

Andere problemen met een bestand P3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P3:

  • het gekozen bestand P3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand