Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P3L Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P3L. Als je het bestand wilt openen P3L, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P3L

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Light Preset Format Adobe Systems

Wat is een bestand P3L?

3D-lichtinstellingenbestand dat wordt gebruikt door Adobe Photoshop, een beeldbewerkingsprogramma. Bewaart de kleur, locaties, directionality en magnitudes in een driedimensionale ruimte. Kan point, spot, oneindige en beeldgebaseerde lichten opslaan. Wordt gebruikt door Photoshop's 3D-bewerkingscomponent voor het opslaan en laden van vooraf ingestelde verlichtingseigenschappen en voeg ze toe aan een of meer 3D scènes.

Photoshop CS5 bevat meerdere verlichtingsinstellingen die opgeslagen zijn in de / Presets / Lights / directory. Pre-geïnstalleerde P3L-bestanden omvatten: Blue Lights.P3l CAD Optimized.P3l Cold.P3l Dawn.P3l Day Lights.P3l Standaardlichten.P3l Fire.P3l Hard Lights.P3l Lush.P3l Mardi Gras.P3l Night Lights.P3l Primaire Kleuren.P3l Purple Faze.P3l Red Lights.P3l White Lights.P3l

Hoe een bestand openen P3L?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P3L niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P3L lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P3L associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P3L openen

Andere problemen met een bestand P3L

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P3L bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P3L:

  • het gekozen bestand P3L is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P3L met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P3L bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand