Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P3M Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P3M. Als je het bestand wilt openen P3M, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P3M

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Material Preset Format Adobe Systems

Wat is een bestand P3M?

3D-materiaalinstellingenbestand dat wordt gebruikt door Adobe Photoshop, een programma dat wordt gebruikt om raster- en 3D-afbeeldingen te bewerken. Bevat textuurkaartinformatie, waarin wordt aangegeven hoe de 2D-materialen op het 3D-object worden geplaatst. Gebruikt voor het opslaan van voorgeprogrammeerde materialen, zoals hout, staal of andere patronen.

Hoe een bestand openen P3M?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P3M niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P3M lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P3M associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P3M openen

Andere problemen met een bestand P3M

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P3M bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P3M:

  • het gekozen bestand P3M is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P3M met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P3M bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand