Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P3R Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P3R. Als je het bestand wilt openen P3R, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P3R

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Render Settings Preset Format Adobe Systems

Wat is een bestand P3R?

Instellingen bestand dat wordt gebruikt door Adobe Photoshop, een applicatie die gebruikt wordt om raster- en 3D-graphics te bewerken. Opslaan instellingen die gebruikt worden om een ​​3D-afbeelding te maken, met inbegrip van stijlen voor het gezicht, randen, vertexes, volume en stereo. Kan een bestand zijn dat bij Photoshop is opgenomen of een aangepast bestand dat door de gebruiker is opgeslagen.

P3R-bestanden worden gebruikt voor het opslaan en laden van renderinginstellingen voor het genereren van 3D-afbeeldingen met bepaalde eigenschappen. Ze zijn toegankelijk via het dialoogvenster "3D Render Settings", die geopend kan worden door 3D & rarr te selecteren. Render instellingen ... in Photoshop.

Hoe een bestand openen P3R?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P3R niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P3R lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P3R associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P3R openen

Andere problemen met een bestand P3R

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P3R bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P3R:

  • het gekozen bestand P3R is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P3R met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P3R bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand