Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P3T Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P3T. Als je het bestand wilt openen P3T, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P3T

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Playstation 3 Theme Format Sony

Wat is een bestand P3T?

Thema-bestand voor een Sony PlayStation 3 videospelsysteem. Inclusief achtergrondafbeeldingen, knoppen, lay-outs, geluidsbestanden en andere instellingen die gebruikt worden om de interface van de PS3 aan te passen. Kan worden gedownload en geïnstalleerd met de browser applicatie van de PS3 console.

P3T-bestanden kunnen via de Memory Stick of USB-verbinding naar de PS3 worden overgebracht. Ze moeten in de directory: / PS3 / THEME geplaatst worden. Als de map THEME niet bestaat, moet u eerst de map maken en het P3T-bestand overbrengen.

Hoe een bestand openen P3T?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P3T niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P3T lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P3T associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P3T openen

Andere problemen met een bestand P3T

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P3T bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P3T:

  • het gekozen bestand P3T is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P3T met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P3T bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand