Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P65 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P65. Als je het bestand wilt openen P65, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P65

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe PageMaker Document Format Adobe Systems

Wat is een bestand P65?

Een P65-bestand is een document dat is gemaakt met Adobe PageMaker 6.5, een programma dat wordt gebruikt door bedrijven en thuisbureaus om pagina-layouts te maken. Het bevat geformatteerde documentteksten en afbeeldingen. P65-bestanden worden meestal gebruikt voor brochures, kaarten, nieuwsbrieven en andere professionele publicaties.

P65-bestanden kunnen worden geopend door PageMaker 6.5 of 7.0. Ze kunnen ook worden geopend door Adobe InDesign, die PageMaker heeft vervangen.

Hoe een bestand openen P65?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P65 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P65 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P65 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P65 openen

Andere problemen met een bestand P65

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P65 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P65:

  • het gekozen bestand P65 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P65 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P65 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies P65
P65 naar PDF