Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P7B Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P7B. Als je het bestand wilt openen P7B, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P7B

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PKCS #7 Certificates Format N/A

Wat is een bestand P7B?

Beveiligingsbestand dat beveiligde certificaten opslaat die gebruikt worden om een ​​persoon of apparaat te authenticeren, zoals een computer of een webserver. Soortgelijk aan een Base-64 (.CER) certificaat, maar gebruikt verschillende opmaak. Kan worden geïnstalleerd met behulp van de wizard Certificaat importeren door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en 'Certificaat installeren' te selecteren.

Hoe een bestand openen P7B?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P7B niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P7B lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P7B associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P7B openen

Andere problemen met een bestand P7B

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P7B bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P7B:

  • het gekozen bestand P7B is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P7B met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P7B bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand