Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P7C Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P7C. Als je het bestand wilt openen P7C, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P7C

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PKCS #7 Certificates Format N/A

Wat is een bestand P7C?

Digitaal certificaatbestand dat door verschillende applicaties wordt gebruikt om een ​​webidentiteit te verifiëren. Net als een .P7B bestand, die beide een publieke sleutel bevatten die gebruikt wordt om een ​​entiteit te verifiëren met behulp van publieke sleutelcryptografie.

Zodra een P7C-bestand is geïmporteerd in een programma, plaatst de software meestal de geverifieerde entiteit op de vertrouwenslijst.

Hoe een bestand openen P7C?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P7C niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P7C lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P7C associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P7C openen

Andere problemen met een bestand P7C

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P7C bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P7C:

  • het gekozen bestand P7C is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P7C met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P7C bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand