Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P7M Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P7M. Als je het bestand wilt openen P7M, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P7M

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digitally Encrypted Message N/A

Wat is een bestand P7M?

Een P7M-bestand is een versleuteld emailbericht dat de inhoud en bijlagen bevat van een gevoelige email. Het wordt gebruikt om te voorkomen dat ongeautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot informatie in een e-mail en kunnen een privé-sleutel vereisen die overeenkomt met de openbare sleutel van het bericht om het document te openen. P7M-bestanden worden meestal gebruikt om vertrouwelijke medische, financiële en zakelijke informatie te beschermen.

P7M bestanden worden meestal gezien als smime.P7m bestanden. Deze bestanden bevatten de inhoud en bijlagen van een e-mail en zijn beveiligd met Secure / Multipurpose Internet Mail Extensions (S / MIME), die een openbare sleutel encryptie standaard van MIME data is.

De meeste P7M-bestanden, waaronder smime.P7m-bestanden, kunnen worden geopend met behulp van Cryptigo p7mViewer.

Hoe een bestand openen P7M?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P7M niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P7M lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P7M associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P7M openen

Andere problemen met een bestand P7M

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P7M bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P7M:

  • het gekozen bestand P7M is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P7M met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P7M bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand