Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P7R Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P7R. Als je het bestand wilt openen P7R, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P7R

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Response To A Security Certificate Request Format N/A

Wat is een bestand P7R?

Bestand gebruikt door verschillende programma's die identiteitsverificatiemechanismen bevatten. Beantwoordt een antwoord op een digitaal certificaatverzoek dat is afgegeven van een authentieke entiteit. Bevat een digitale handtekening.

Wanneer twee entiteiten elkaar identiteit willen verifiëren, kan een entiteit een certificaatverzoek uitgeven aan een andere entiteit die vervolgens reageert met een P7R-bestand. De sleutel in dit bestand kan worden gebruikt om gegevens op een manier te coderen, zodat alleen de eigenaar van de originele sleutel de data kan decoderen. Daarom kan de aanvrager van het P7R-bestand de ingebedde sleutel gebruiken om zijn eigen sleutel te coderen en veilig terug te sturen naar de emittent.

Hoe een bestand openen P7R?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P7R niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P7R lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P7R associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P7R openen

Andere problemen met een bestand P7R

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P7R bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P7R:

  • het gekozen bestand P7R is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P7R met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P7R bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand