Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P7S Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P7S. Als je het bestand wilt openen P7S, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P7S

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PKCS #7 Signature Format N/A

Wat is een bestand P7S?

Een P7S-bestand is een e-mailbericht dat een digitale handtekening bevat. Het kan gebruikt worden voor het verzenden van beveiligde e-mails die alleen door de beoogde ontvanger kunnen worden bekeken. P7S-bestanden verifiëren of de e-mail is van wie zij beweert te zijn en dat de e-mail niet is gewijzigd tijdens het doorzenden.

De meeste e-mailprogramma's, zoals Microsoft Outlook, Apple Mail en Mozilla Thunderbird, ondersteunen digitale handtekeningen. Echter, als een e-mailprogramma geen digitale handtekeningen behandelt, kan een P7S-bestand verschijnen als een bijlage (smime.P7s) naar het e-mailbericht.

E-mailprogramma's die P7S-bestanden gebruiken, gebruiken PKCS (Public-Key Cryptography Standard) # 7 om e-mailberichten te ondertekenen.

Hoe een bestand openen P7S?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P7S niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P7S lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P7S associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P7S openen

Andere problemen met een bestand P7S

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P7S bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P7S:

  • het gekozen bestand P7S is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P7S met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P7S bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand