Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

P97 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand P97. Als je het bestand wilt openen P97, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ P97

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Win97 Database Format N/A

Wat is een bestand P97?

Bewaart gegevens die zijn opgeslagen door een PRO-97 / PRO-2055 Multi-System Trunking Scanner. Kan opnames van radiocommunicatie of gegevens bevatten die zijn geïmporteerd van RadioReference.Com

Hoe een bestand openen P97?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand P97 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de P97 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand P97 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand P97 openen

Andere problemen met een bestand P97

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand P97 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken P97:

  • het gekozen bestand P97 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand P97 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand P97 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand