Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PAB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PAB. Als je het bestand wilt openen PAB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PAB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Personal Address Book Format Microsoft

Wat is een bestand PAB?

Adresboekbestand dat wordt gebruikt door Microsoft e-mailprogramma's. Bevat informatie voor persoonlijke en organisatorische contacten. Afgescheiden van andere Outlook-gegevens.

De volgende instructies kunnen worden gebruikt om het PAB-bestand te identificeren dat door uw e-mailprofiel wordt gebruikt:

Open Microsoft Outlook. Selecteer in het menu Extra 'E-mailaccounts'. Klik onder het tabblad Directory op 'Bekijk of verander bestaande mappen of adresboeken' en klik vervolgens op Volgende. Onder "U kunt een map of adresboek hieronder kiezen om het te wijzigen of te verwijderen", klik eerst op Persoonlijk adresboek en klik op Wijzigen. Noteer het pad van uw PAB-bestand dat in het vak Path is. Dit is waar je persoonlijke adresboekbestand zich bevindt. Klik op OK en klik op Voltooien om alle geopende dialoogvensters te sluiten.

In tegenstelling tot Outlook-adresboeken (.OAB-bestanden), slaat Outlook afzonderlijk van uw e-mailberichten PAB-adresboekbestanden op. PAB-bestanden kunnen aan uw e-mailprofiel worden toegevoegd, en gebruikers kunnen handmatig extra adresboekinformatie toevoegen aan hen.

Hoe een bestand openen PAB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PAB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PAB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PAB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PAB openen

Andere problemen met een bestand PAB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PAB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PAB:

  • het gekozen bestand PAB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PAB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PAB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand