Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PAC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PAC. Als je het bestand wilt openen PAC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PAC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Atari STAD Image Format Netscape

Wat is een bestand PAC?

Configuratiebestand dat door webbrowsers wordt gebruikt om een ​​geschikte proxyserver te selecteren. Bevat een JavaScript-functie genaamd FindProxyForURL die regels definieert voor het kiezen van een proxy server op basis van een bepaalde URL. Gebruikt voor het beheersen en belasten van internetverkeer, vooral in bedrijfsomgevingen.

PAC-bestanden zijn ingeschakeld in webbrowsers door de PAC-bestands-URL in te voeren in de proxy-verbindingsinstellingen, of door het WPAD-protocol (Web Proxy Auto Discovery) te gebruiken. Bij het uitvoeren van een PAC-bestand wordt een tekenreeks teruggezonden met een of meer proxyserver-URL's.

PAC-bestanden worden typisch gehost op een webserver en heet proxy.Pac.

Aangezien PAC-bestanden JavaScript-code bevatten, kunnen ze worden bewerkt met een teksteditor.

Hoe een bestand openen PAC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PAC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PAC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PAC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PAC openen

Andere problemen met een bestand PAC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PAC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PAC:

  • het gekozen bestand PAC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PAC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PAC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand