Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PACK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PACK. Als je het bestand wilt openen PACK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PACK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle Pack200 Packed JAR Format Oracle

Wat is een bestand PACK?

Bestand gemaakt door Pack200, een hulpprogramma opgenomen in Java 1.5.0 dat comprimert. JAR-bestanden. Bevat een JAR-bestand dat tot zestig procent gecomprimeerd is. Gebruikt door Java Web Start clients om JAR-bestanden voor Java-programma's op te halen en uit te pakken.

PACK-bestanden worden vaak gecomprimeerd in .PACK.GZ-bestanden. Ze kunnen ook gezien worden met de verbinding ".Jar.Pack" extensie.

Hoe een bestand openen PACK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PACK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PACK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PACK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PACK openen

Andere problemen met een bestand PACK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PACK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PACK:

  • het gekozen bestand PACK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PACK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PACK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand