Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PACKAGE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PACKAGE. Als je het bestand wilt openen PACKAGE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PACKAGE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Electronic Arts Game Data Archive Format Electronic Arts

Wat is een bestand PACKAGE?

Een pakketpakket is een bronpakketbestand dat wordt gebruikt door diverse Electronic Arts (EA) spellen, waaronder The Sims 2, The Sims 3, The Sims Online, Spore en SimCity 4. Het slaat een archief op van een of meer spelbestanden, vaak in een XML-formaat en kunnen 3D-modellen, texturen, geluiden en andere spelgegevens bevatten, zoals karakters en buurtinformatie. PACKAGE-bestanden worden opgeslagen in het standaard DBPF-archiefformaat van EA.

Veel PACKAGE-bestanden kunnen worden bewerkt en verpakt met SimPE, een gratis editor voor The Sims 2. Ze kunnen ook worden aangemaakt en aangepast met The Sims 2 ContentManager, een programma dat officieel door Electronic Arts wordt vrijgegeven voor het wijzigen van The Sims 2-inhoud.

Hoe een bestand openen PACKAGE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PACKAGE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PACKAGE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PACKAGE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PACKAGE openen

Andere problemen met een bestand PACKAGE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PACKAGE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PACKAGE:

  • het gekozen bestand PACKAGE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PACKAGE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PACKAGE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand