Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PAD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PAD. Als je het bestand wilt openen PAD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PAD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ACT! Database Pointer Format The Sage Group

Wat is een bestand PAD?

Snelkoppeling bestand gebruikt door de ACT! Customer Relationship Management (CRM) software. Bevat een wijzer naar de actuele ACT! Database bestanden, die zijn opgeslagen in .ADF en .ALF bestanden. Wordt vaak gebruikt als een snelkoppeling voor het openen van de database.

PAD-bestanden zijn aanwijzingen voor een ACT! Database, niet de database zelf. Daarom bevatten ze geen klantrelatiegegevens.

Sage ACT! Werd de Swiftpage Act! In 2013.

Hoe een bestand openen PAD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PAD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PAD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PAD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PAD openen

Andere problemen met een bestand PAD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PAD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PAD:

  • het gekozen bestand PAD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PAD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PAD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand