Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PAE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PAE. Als je het bestand wilt openen PAE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PAE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PowerArchiver Encrypted Archive Format ConeXware

Wat is een bestand PAE?

Gecomprimeerd en gecodeerd archief gemaakt door PowerArchiver. Kan worden gecodeerd met een van de vijf encryptiealgoritmen - Blowfish (128-bit), DES (64-bits), Triple DES (128-bits), AES 128-bits en AES 256-bit. Het is mogelijk dat wachtwoord moet worden geopend.

Hoe een bestand openen PAE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PAE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PAE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PAE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PAE openen

Andere problemen met een bestand PAE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PAE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PAE:

  • het gekozen bestand PAE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PAE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PAE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand