Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PAGES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PAGES. Als je het bestand wilt openen PAGES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PAGES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IWork Pages Document Format Apple

Wat is een bestand PAGES?

Een PAGES-bestanden is een document dat is gemaakt door Apple Pages, een tekstverwerker en een pagina-opmaakprogramma. Het kan een basis tekstdocument of een complexe multi-pagina brochure zijn. PAGES-bestanden kunnen tekst, afbeeldingen, tabellen, grafieken en grafieken bevatten en kunnen worden gemaakt van een blanco pagina of gebouwd uit een sjabloon.

PAGES-bestanden worden opgeslagen in het .ZIP-formaat en bevatten een .JPG-bestand en een optioneel .PDF-bestand dat een voorbeeld voor het document biedt. Als u de inhoud van een PAGES-bestand handmatig in Windows wilt bekijken, gebruik dan de volgende instructies:

Hernoem de ".Pages" bestandsextensie naar ".Zip." Pak het resulterende Zip-bestand uit met een Zip-decompressieprogramma. De geëxtraheerde bestanden bevatten een map genaamd QuickLook. Navigeer naar deze map. Open de map Thumbnail.Jpg in de map QuickLook. Dit bestand geeft alleen een voorbeeld van de eerste pagina van het document, maar kan in sommige situaties nog steeds handig zijn. In de QuickLook-map kan er ook een PDF-bestand genaamd Preview.Pdf zijn. Open dit bestand om een ​​preview van het gehele PAGES-document te bekijken. Houd er rekening mee dat het PDF-bestand alleen is gemaakt als de gebruiker ervoor heeft gekozen om het originele document op te slaan met extra voorbeeldinformatie in pagina's.

Pagina's maken deel uit van de iWork-suite van Apple, die ook Keynote (voor presentaties) en nummers bevat (voor spreadsheets).

Hoe een bestand openen PAGES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PAGES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PAGES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PAGES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PAGES openen

Andere problemen met een bestand PAGES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PAGES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PAGES:

  • het gekozen bestand PAGES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PAGES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PAGES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PAGES
PAGES naar DOCXPAGES naar DOCPAGES naar EPUBPAGES naar PDFPAGES naar RTF