Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PAKM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PAKM. Als je het bestand wilt openen PAKM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PAKM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PAKM Package Format Janki Software

Wat is een bestand PAKM?

Bestand gebruikt door PAKM Package Manager, een programma dat ontwikkelaars toestaat om software applicatie updates te maken. Sla een URL op die verwijdert naar een downloadbaar .ZIP-bestand of uitvoerbaar. Hiermee kan de applicatieupdate worden geplaatst, gedownload en geïnstalleerd.

Hoe een bestand openen PAKM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PAKM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PAKM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PAKM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PAKM openen

Andere problemen met een bestand PAKM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PAKM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PAKM:

  • het gekozen bestand PAKM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PAKM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PAKM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand