Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PAMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PAMP. Als je het bestand wilt openen PAMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PAMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PowerAMP Album Art Format Poweramp

Wat is een bestand PAMP?

Afbeeldingbestand gebruikt door Poweramp, een muziekspeler voor Android. Bewaart een afbeelding van een album dat kan worden weergegeven tijdens het afspelen van muziek. Typisch opgeslagen samen met de .MP3 (of andere audio) bestanden in dezelfde map.

Hoe een bestand openen PAMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PAMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PAMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PAMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PAMP openen

Andere problemen met een bestand PAMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PAMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PAMP:

  • het gekozen bestand PAMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PAMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PAMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand