Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PANIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PANIC. Als je het bestand wilt openen PANIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PANIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kernel Panic Format N/A

Wat is een bestand PANIC?

Bestand aangemaakt door de Unix kernel wanneer het een fatale fout detecteert en niet kan herstellen. Bevat informatie over de toestand van de machine wanneer de paniek zich voordoet, zoals informatie over programma- en geheugendumpen. Wordt gebruikt om computercrashes in Linux en Mac OS X-systemen aan te melden en te debuggen. Opgeslagen in een tekstformaat.

Mac OS X maakt een PANIC bestand wanneer er een kernel paniek optreedt. Als dit gebeurt, wordt het scherm gedempt en wordt het volgende bericht weergegeven (in meerdere talen): "U moet de computer opnieuw opstarten. Houd de aan / uit-knop enkele seconden ingedrukt of druk op de knop Reset."

In Mac OS X kunnen PANIC-bestanden worden bekeken met behulp van de ingebouwde console-applicatie door de DIAGNOSTIC INFORMATION & rarr uit te breiden. Systeemdiagnostiek rapporteert locatie in de loglijst.

Hoe een bestand openen PANIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PANIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PANIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PANIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PANIC openen

Andere problemen met een bestand PANIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PANIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PANIC:

  • het gekozen bestand PANIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PANIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PANIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand