Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PART Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PART. Als je het bestand wilt openen PART, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PART

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Partial Download Format N/A

Wat is een bestand PART?

Een PART-bestand is een gedeeltelijk gedownload bestand van internet dat wordt gebruikt voor downloads die worden uitgevoerd of zijn gestopt. Sommige PART-bestanden kunnen op een later tijdstip worden hervat met hetzelfde programma dat de download is gestart. PART-bestanden worden doorgaans gebruikt door Mozilla Firefox en meerdere bestanden overdrachtsprogramma's, zoals Go! Zilla, eMule, en het beëindigde eDonkey-programma.

Als u Skype op een Mac gebruikt en een PART-bestand weer verschijnt, verplaatst u het bestand naar de prullenbak en zorgt u ervoor dat het het enige bestand in de prullenbak is. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram 'Prullenbak', houd de opdracht 'Command' in, selecteer Veilig leeg prullenbak en controleer of het prullenmand leeg is. Nu, wanneer u Skype opnieuw opent, moet het PART-bestand niet meer verschijnen.

Als u een download van een PART-bestand wilt hervatten met FlashGet, moet u de extensie opnieuw wijzigen in .JC.

Hoe een bestand openen PART?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PART niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PART lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PART associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PART openen

Andere problemen met een bestand PART

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PART bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PART:

  • het gekozen bestand PART is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PART met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PART bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand