Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PART00000 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PART00000. Als je het bestand wilt openen PART00000, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PART00000

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ashampoo WinOptimizer Split Archive File (part 1) Ashampoo

Wat is een bestand PART00000?

Eerste deel van een splitarchief gemaakt met WinOptimizer, een onderhouds- en optimalisatieprogramma voor Windows. Gemaakt door het hulpprogramma File Splitter & Joiner die bij het programma wordt geleverd. Kan worden aangesloten bij andere onderdelen (iE, ".Part00001," ".Part00002," etc.) om het oorspronkelijke bestand te herstellen.

WinOptimizer voegt het artikelnummer toe aan het einde van de bestandsnaam bij het maken van split archiefonderdelen. Bijvoorbeeld, MyMovie.Wmv zou onderdelen MyMovie.Wmv.Part00000, MyMovie.Wmv.Part00001, MyMovie.Wmv.Part00002, enz. Hebben.

Split archieven worden gebruikt voor het scheiden van grote bestanden in kleinere onderdelen voor opslag op diskettes, cd's en dvd's.

Hoe een bestand openen PART00000?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PART00000 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PART00000 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PART00000 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PART00000 openen

Andere problemen met een bestand PART00000

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PART00000 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PART00000:

  • het gekozen bestand PART00000 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PART00000 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PART00000 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand