Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PARTIAL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PARTIAL. Als je het bestand wilt openen PARTIAL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PARTIAL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Internet Explorer 9 Partial Download Format Microsoft

Wat is een bestand PARTIAL?

Een gedeeltelijk bestand is een gedeeltelijk gedownload bestand dat is gemaakt door Microsoft Internet Explorer 9 (IE9) of later en ook gemaakt door Microsoft Edge, de opvolger van Internet Explorer. Het slaat de inhoud van een bestand op zoals het wordt gedownload. PARTIALE bestanden markeren de download als onvolledig en zetten downloads in staat om opnieuw te worden gebruikt.

U kunt gedeeltelijke downloads hervatten door dubbel te klikken op het PARTIAL bestand. Wanneer geopend, geeft IE het venster Downloads weergeven, waarin de lijst met complete en onvolledige downloads wordt weergegeven. In dit venster kunt u op de knop Resume klikken om de download te hervatten.

IE maakt PARTIAL bestandsnamen aan door een samengestelde bestandsuitbreiding toe te voegen die een gegenereerde code bevat en de extensie ".Partial". Bijvoorbeeld, myfile.Zip.Owxpco0.Partial is een voorbeeld bestandsnaam waarin IE9 de verbindingsuitbreiding ".Owxpco0.Partial" toevoegt aan de oorspronkelijke bestandsnaam myfile.Zip. Wanneer de downloads van IE9 zijn voltooid, verwijdert de browser de bijgevoegde extensie uit de bestandsnaam, waarbij alleen de originele bestandsnaam wordt verlaten.

In het algemeen zijn PARTIAL-bestanden onbruikbaar totdat de download de download is voltooid. Het is echter mogelijk dat sommige bestanden, zoals video's of muziekbestanden, gedeeltelijk kunnen worden gespeeld, zelfs als de download onvolledig is.

Hoe een bestand openen PARTIAL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PARTIAL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PARTIAL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PARTIAL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PARTIAL openen

Andere problemen met een bestand PARTIAL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PARTIAL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PARTIAL:

  • het gekozen bestand PARTIAL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PARTIAL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PARTIAL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand