Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PARTIMG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PARTIMG. Als je het bestand wilt openen PARTIMG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PARTIMG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Partimage Disk Image Format N/A

Wat is een bestand PARTIMG?

Schijfpartitie opgeslagen in een schijfafbeeldingsbestand met het Unix Partition Image-programma. Kan worden gecomprimeerd met behulp van .GZIP of .BZIP2 compressie en kan worden gesplitst in meerdere bestanden die op meerdere schijven kunnen worden gekopieerd.

Hoe een bestand openen PARTIMG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PARTIMG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PARTIMG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PARTIMG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PARTIMG openen

Andere problemen met een bestand PARTIMG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PARTIMG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PARTIMG:

  • het gekozen bestand PARTIMG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PARTIMG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PARTIMG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand