Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PAW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PAW. Als je het bestand wilt openen PAW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PAW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PawaaFILE File Format Pawaa Software

Wat is een bestand PAW?

Bestand aangemaakt in het pawaaFILE formaat, een formaat ontwikkeld door Pawaa Software voor veilige opslag en overdracht van bestanden, met name in bedrijfsmilieu. Encapsuleert elk bestand met een encryptielaag en een gebruiksbeleid zodat het bestand beschermd wordt tegen ongewenste toegang. Ook controleert controlesporen en vervaldatums, zodat het bestand extra niveaus van distributiekontrole heeft.

Pawaa Software producten die zijn ontworpen voor gebruik met het pawaaFILE-formaat, integreren met elke bedrijfsapplicatie, waaronder Microsoft Word, PowerPoint, Adobe Acrobat en andere. In elke applicatie kunnen gebruikers een document opslaan als een PAW-bestand en vervolgens veilig doorsturen naar ontvangers via e-mail of een bedrijfsnetwerk.

SecurelyShare is niet meer ontwikkeld en is gestaakt.

Hoe een bestand openen PAW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PAW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PAW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PAW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PAW openen

Andere problemen met een bestand PAW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PAW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PAW:

  • het gekozen bestand PAW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PAW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PAW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand