Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PAX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PAX. Als je het bestand wilt openen PAX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PAX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PAX Archive Format POSIX

Wat is een bestand PAX?

Portable Archive Exchange (PAX) bestand gemaakt door pax, een command line utility gebruikt voor het maken en archiveren van archieven. Kan het archief opslaan in een van de verschillende ondersteunde formaten van Pax, waaronder bcpio, cpio, sv4cpio, sv4crc, teer en ustar.

Soms wordt de extensie ".Pax" gebruikt als alternatief voor de .TAR- en .CPIO-formaten, aangezien er verschillen waren die tussen de twee formaten zijn ontwikkeld zoals ze werden ontwikkeld. Op deze manier kan het pax-hulpprogramma beide formaten transparant behandelen, terwijl de bestandsuitbreiding neutraal blijft.

De extensie ".Pax" wordt niet vaak gebruikt. In plaats daarvan behouden archieven die door pax worden gebruikt, gewoonlijk hun oorspronkelijke extensies, zoals ".Tar" of ".Cpio." Standaard maakt pax archieven in het format ustar.

Hoe een bestand openen PAX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PAX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PAX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PAX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PAX openen

Andere problemen met een bestand PAX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PAX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PAX:

  • het gekozen bestand PAX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PAX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PAX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand