Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBA. Als je het bestand wilt openen PBA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenOffice.org Basic Protected Module Format Oracle

Wat is een bestand PBA?

Gecodeerde modulebestand gebruikt door OpenOffice.Org, een gratis productiviteitssuite. Bevat wachtwoord beveiligde, versleutelde broncode die is geschreven in de OpenOffice.Org Basistaal. Wordt gebruikt als onderdeel van een bibliotheek of macro-add-on voor de software.

Met PBA-bestanden kunnen ontwikkelaars hun broncode beveiligen. Onbeschermde OpenOffice.Org-bestanden gebruiken de .XBA-extensie.

Hoe een bestand openen PBA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBA openen

Andere problemen met een bestand PBA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBA:

  • het gekozen bestand PBA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand