Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBB. Als je het bestand wilt openen PBB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mobile Phonebook Format AT&T

Wat is een bestand PBB?

Telefoonboekbestand gebruikt door verschillende mobiele telefoons. Bevat back-upgegevens die door software worden geëxporteerd bij een lokale AT & T-winkel. Typisch opgeslagen op een USB-drive nadat een AT & T-vertegenwoordiger het telefoonboekbestand heeft uitgevoerd.

PBB-bestanden kunnen worden geopend met behulp van CellBrite Content Manager door Contacten en rarr te selecteren. Open telefoonboek. Zij worden dan naar Outlook of Outlook Express geëxporteerd door de menuoptie Contacten & rarr te selecteren. Open telefoonboek.

Hoe een bestand openen PBB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBB openen

Andere problemen met een bestand PBB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBB:

  • het gekozen bestand PBB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand