Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBG. Als je het bestand wilt openen PBG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Pixel Bender Graph Language Format Adobe Systems

Wat is een bestand PBG?

Bestand aangemaakt door Pixel Bender Toolkit, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van beeldmanipulatiefilters voor programma's zoals Photoshop, Flash Player en After Effects. Bevat een verwerkingsgrafiek met meerdere Pixel Bender-kernen (beeldfilters). Hiermee kunnen ontwikkelaars meerdere kernels verbinden met een enkele verwerkingseenheid.

PBG-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat. De broncode segmenten worden verpakt door CDATA tags, zodat het bestand zowel de broncode als XML-opmaak behoudt.

Pixel Bender kernel bestanden gebruiken de .PBK extensie. PBG-bestanden bevatten geen PBK-bestanden, maar bevatten de brontekst van de gewone tekst kernel.

Hoe een bestand openen PBG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBG openen

Andere problemen met een bestand PBG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBG:

  • het gekozen bestand PBG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand