Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBI. Als je het bestand wilt openen PBI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PC-BSD Setup Format N/A

Wat is een bestand PBI?

Installatiepakket gemaakt voor het PC-BSD besturingssysteem. Bevat een installatiebestand en bibliotheken die nodig zijn voor een volledige installatie. Start de PC-BSD installatie wizard wanneer geopend. Net als bij het SETUP.EXE-bestand dat bij Windows-programma's is opgenomen.

PBI-bestanden worden gebruikt om PC-BSD te installeren, een desktop-based besturingssysteem dat is gebouwd van FreeBSD, dat een variant is van het oorspronkelijke BSD-platform (Berkeley Software Distribution). FreeBSD werd oorspronkelijk in 1993 vrijgegeven en is de meest gebruikte open source distributie van BSD.

Hoe een bestand openen PBI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBI openen

Andere problemen met een bestand PBI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBI:

  • het gekozen bestand PBI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand