Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBJ. Als je het bestand wilt openen PBJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pixel Bender Kernel Byte-code Format Adobe Systems

Wat is een bestand PBJ?

Beeldfilterbestand aangemaakt door Pixel Bender Toolkit, een applicatie die wordt gebruikt voor het maken van aangepaste beeldfilters voor Flash-applicaties, Photoshop en andere Adobe-producten. Bevat bytecode (uitvoerbare binaire code) die is samengesteld uit een .PBK-bestand. Gebruikt voor het uitvoeren van beeldmanipulaties zoals vervaging, pixelaties, fades en twirls.

PBJ-bestanden kunnen worden gebruikt in Adobe Flash Player-applicaties, aangezien Flash Player de runtime van Pixel Bender bevat. PBJ-bestanden kunnen dynamisch geladen worden met ActionScript, de taal die Flash-applicaties uitvoert.

Hoe een bestand openen PBJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBJ openen

Andere problemen met een bestand PBJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBJ:

  • het gekozen bestand PBJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand