Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBK. Als je het bestand wilt openen PBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Dial-Up Phonebook Format Microsoft

Wat is een bestand PBK?

Gegevensbestand dat wordt gebruikt door het hulpprogramma Netwerkverbindingen in Microsoft Windows, ook wel het Telefoonboek voor externe toegang genoemd. Beveiligde opgeslagen inbelverbindingsinstellingen opslaan, waaronder telefoonnummers, aanmeldingen en wachtwoorden. Kan gegevens opslaan voor meerdere verbindingen.

Hoe een bestand openen PBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBK openen

Andere problemen met een bestand PBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBK:

  • het gekozen bestand PBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand