Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBM. Als je het bestand wilt openen PBM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Portable Bitmap Format N/A

Wat is een bestand PBM?

1-bit zwart-wit beeld. Geformatteerd in tekstformaat. Basis rasterbeeldformaat waarin elke pixel wordt weergegeven door een byte die een 1 of 0 bevat. 1 staat voor zwart en 0 staat voor witte pixels.

Hoe een bestand openen PBM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBM openen

Andere problemen met een bestand PBM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBM:

  • het gekozen bestand PBM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand