Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBN. Als je het bestand wilt openen PBN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Portable Bridge Notation Format N/A

Wat is een bestand PBN?

Game-bestand dat is gemaakt in het Portable Bridge Notation (PBN) formaat, een standaardformaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van gegevens voor de kaartspelbrug. Kan de resultaten van een spel opslaan en ook regels opgeven voor het omgaan, bieden, spelen en onderwijzen. Hiermee kunt u gegevens uit een brugspel gebruiken in een ander spel.

Het PBN formaat is gebaseerd op het Portable Game Notation (PGN) formaat, dat wordt gebruikt voor schaakspellen.

Hoe een bestand openen PBN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBN openen

Andere problemen met een bestand PBN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBN:

  • het gekozen bestand PBN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand