Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBO. Als je het bestand wilt openen PBO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Packed Bohemia Object Bohemia Interactive

Wat is een bestand PBO?

Gegevensbestand gebruikt door verschillende interactieve spelletjes in Bohemia. Kan missiegegevens, campagnes of add-ons bevatten. Opgeslagen als een pakket dat meerdere bestanden bevat.

Elke PBO bestaat uit een koptekst, een gegevensblok en een controlesom of handtekeningstoets. Het pakket kan bevatten .HTML, .CSV, .SQM en SQS-bestanden.

PBO-bestanden worden gebruikt door verschillende interactieve Spelen in Bohemia en zijn niet bedoeld om handmatig te worden geopend. De inhoud van een PBO-bestand kan echter worden bekeken en bewerkt met behulp van een PBO-viewer zoals het cpbo-hulpprogramma van ArmA Tools.

Hoe een bestand openen PBO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBO openen

Andere problemen met een bestand PBO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBO:

  • het gekozen bestand PBO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand