Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBP. Als je het bestand wilt openen PBP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony PlayStation Portable Firmware Image Sony

Wat is een bestand PBP?

Firmware-updatebeeldbestand dat wordt gebruikt voor het bijwerken van de firmware van de Sony Playstation Portable (PSP). Vaak gebruikt game demos op de PSP, maar kan ook worden gebruikt voor het installeren van homebrew games en applicaties. Soms gebruikt om de PSP te wijzigen of te hacken. Typisch genoemd "EBOOT.PBP."

Hoe een bestand openen PBP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBP openen

Andere problemen met een bestand PBP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBP:

  • het gekozen bestand PBP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand