Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PBXUSER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PBXUSER. Als je het bestand wilt openen PBXUSER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PBXUSER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Xcode Project User Data Format Apple

Wat is een bestand PBXUSER?

Bestand aangemaakt door Xcode, een software-ontwikkelingsapplicatie voor Mac OS X. Opslaan van gebruikersinstellingen voor het ontwikkelingsproject, inclusief de momenteel geopende bestanden, vensterinstellingen, voorkeuren, projectmappen en nog veel meer eigenschappen. Gebruikt om lokale instellingen te onthouden.

Omdat PBXUSER-bestanden lokale gebruikersinstellingen bevatten, worden ze meestal niet gecontroleerd in broncodecontrolesystemen voor samenwerkende ontwikkelingsprojecten. Soms wordt echter een bestand genaamd default.Pbxuser in het archief aan het begin van het project gecontroleerd, zodat alle ontwikkelaars met dezelfde gemeenschappelijke voorkeuren beginnen in plaats van elk afzonderlijk te herdefiniëren.

Het PBXUSER-bestand voor een Xcode-project wordt opgeslagen in het .XCODEPROJ-projectbestand. Om dit bestand handmatig te openen, verwijder u de extensie ".Xcodeproj" uit het XCODEPROJ-bestand en open de resulterende map.

Hoe een bestand openen PBXUSER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PBXUSER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PBXUSER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PBXUSER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PBXUSER openen

Andere problemen met een bestand PBXUSER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PBXUSER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PBXUSER:

  • het gekozen bestand PBXUSER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PBXUSER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PBXUSER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand