Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PC. Als je het bestand wilt openen PC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Personal Composer Musical Notation Format Personal Composer

Wat is een bestand PC?

Musical Score gemaakt met Personal Composer, een muzieknotatie, MIDI, sequencing en publicatie programma. Kan worden gemaakt met behulp van de software interface of opgenomen uit een MIDI instrument.

Personal Composer-bestanden kunnen muzieknotatie, teksten, symbolen, titels en andere informatie bevatten.

Hoe een bestand openen PC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PC openen

Andere problemen met een bestand PC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PC:

  • het gekozen bestand PC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand