Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PC1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PC1. Als je het bestand wilt openen PC1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PC1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Atari Degas Image Degas

Wat is een bestand PC1?

Grafisch beeldformaat gebruikt door Degas Elite, een beeld editor voor Atari ST systemen. Opgeslagen met een standaardformattering van 320x200 pixels en 16 kleuren. Kan ook direct geopend worden op Atari systemen met Degas Elite.

Degas Elite 1-bestanden gebruiken ook de .PI1-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen PC1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PC1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PC1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PC1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PC1 openen

Andere problemen met een bestand PC1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PC1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PC1:

  • het gekozen bestand PC1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PC1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PC1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand