Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PC3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PC3. Als je het bestand wilt openen PC3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PC3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD R2000 Plotter Configuration Format Autodesk

Wat is een bestand PC3?

Bestand gemaakt door AutoCAD, een CAD-programma dat gebruikt wordt om 2D- en 3D-ontwerpen te maken. Bevat plotter eigenschappen, zoals kleurdiepte, media type en afdrukkwaliteit. Gebruikt om specifieke plotterinstellingen te configureren en ze op te slaan voor later gebruik.

PC3-bestanden hebben vaak overeenkomstige .PMP-bestanden, die extra informatie over plotterkalibratie verschaffen. Als u een PC3-bestand wilt maken in AutoCAD, selecteert u Bestand & rarr. Plotter Manager & rarr. Add-a-Plotter Wizard.

PC3-bestanden zijn van toepassing op de AutoCAD 2000 en later.

Hoe een bestand openen PC3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PC3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PC3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PC3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PC3 openen

Andere problemen met een bestand PC3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PC3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PC3:

  • het gekozen bestand PC3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PC3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PC3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand