Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PC7 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PC7. Als je het bestand wilt openen PC7, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PC7

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PowerCADD 7 Drawing Format Engineered Software

Wat is een bestand PC7?

CAD tekening gemaakt met PowerCADD 7, een Macintosh-only architectuur en design programma. Kan bouwontwerpen en lay-outs bevatten, machines ontwerpen of 2D tekeningen.

PowerCADD mag de bestandstype ".Pc7" standaard niet toevoegen, maar kan door de gebruiker worden toegevoegd.

Hoe een bestand openen PC7?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PC7 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PC7 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PC7 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PC7 openen

Andere problemen met een bestand PC7

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PC7 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PC7:

  • het gekozen bestand PC7 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PC7 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PC7 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand